Seçim tarihine kısa bir süre kalırken Mehmet Büyükekşi’nin listesi henüz oluşturulamadı.

Türk futbolunda adaletsiz sisteme karşı yoğun mesai harcayan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu ile alakalı şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Anadolu kulüpleri Mustafa Hacıkerimoğlu’nun TFF’de verdiği mücadele ve eşitlik anlayışı nedeniyle yeniden yönetimde görmek isterken, adaletsiz sistemin geri gelmesini isteyen grup ise Hacıkerimoğlu’nun yeni yönetimde yer almaması için kulis çalışmalarını hızlandırdı.

Trabzonspor Kulübü’nün de TFF’ye Mustafa Hacıkerimoğlu ismini önerdiği bilgisine ulaşılırken, alınan cevap şaşkınlıkla karşılandı.

ŞAMPİYON TAKIMA ŞART KOŞUYORLAR!

“TFF'ye Mustafa Hacıkerimoğlu'nu vermeyin kimi verirseniz verin ” cevabıyla karşılaşan Trabzonspor yönetiminin alacağı tavır merak konusu olurken, Trabzonsporlu taraftarlar ve Türk futbolunda adalet isteyen futbol severler Hacıkerimoğlu’nun yönetimde olması gerektiği yönünde mesajlar paylaşıyor.

SİYASET Mİ İSTEMİYOR YOKSA İSTANBUL KULÜPLERİ Mİ?

Trabzonspor'un haklarını sonuna kadar savunan Mustafa Hacıkerimoğlu ile alakalı verilen bu cevabın ardından, Türk futbolunda devrime imza atan ismin TFF yönetimine yeniden girmesine siyaset mi karşı yoksa İstanbul kulüpleri mi karşı sorusu cevap bekliyor.

Trabzonspor camiasının etkili isimleri,"Mustafa Hacıkerimoğlu ismine siyaset karşı ise Trabzon milletvekillerini göreve çağırıyoruz. Gerekli açıklamaları da bekliyoruz." şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

AÇIKLAMA İSTENİYOR 

Şampiyon kulübün istediği ismi yönetime koyamaması tepkiyle karşılanırken Trabzonsporlu taraftarlar da Hacıkerimoğlu’nun listede olması gerektiğini savundu.

Trabzonspor camiası, Mustafa Hacıkerimoğlu'nun yeni yönetimde yer almama nedenlerinin açıklanmasını talep ediyor.



 

Editör: TE Bilişim