beIN Sport'a konuşan Trabzonspor’un eski kalecilerinden Tolga Zengin, yine bordo. Mavililerin eski kalecisi Onur Kıvrak ile arasında geçen rekabeti anlattı.

Trabzonspor'un eski kaptanı Tolga Zengin, Onur Kıvrak ile Trabzonspor'da birlikte oynadığı yılları anlattığı sırada rekabete vurgu yaptı.

Zengin, ‘’Şampiyonluğa oynuyorsan büyük takımsan iki tane iyi kalecin olması lazım. Rekabetimiz vardı ama ağabey kardeşliğimiz de vardı. Hala devam eden ağabey kardeşliğimiz var. Hepimiz oynamayı isterdik ama kimsemiz diğerinini kötü oynamasını ve sakatlanmasını istemezdi. İkimizde iyi çalıştık. Tony vardı ben vardım ve Onur vardı. Yanlış anlaşılmasın ama yabancı biri oynayacak benim yerime Tolga ağabey oynasın derdi. Bizim böyle bir şeyimiz vardı. Çok konuştuk en zor günlerimizde yanımızda biz vardık. Karşılığını sahada aldık. İkimizde talihsiz sakatlık yaşadık. İyi devam ettirdik. Rakip takımlarda karşılıklı oynadık oda bende futbolu bıraktık. Tekrar başka hayat ve zaman diliminde artık farklı şeyler konuşuyoruz’’ dedi.