Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ve yönetimin bütün iyi niyetine rağmen taksit teklifine dahi yanaşmayarak 9 Milyon 222 Bin TL tazminatı mahkeme yoluyla cebine koyan Tolunay Kafkas’ın bordo-mavili kulübe kini son bulmuyor.

Tolunay Kafkas, "Eşimi ve kayınpederimi aşamıyorum. Onların Trabzonspor ile görülecek hesapları varmış"  şeklinde sözleriyle Trabzonspor yönetimini şoka uğratan Tolunay Kafkas, Milli Takımda görevini de suistimal ettiği bilgisi kulislere bomba gibi düştü.

TFF Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu görevine teknik direktör Tolunay Kafkas genç futbolcularla görüşerek, futbolcuların 18 yaşında geldiğinde yakın çevresinde bulunan menajerlere yetki verilmesi konusunda yönlendirmelerde bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Tolunay Kafkas hakkında flaş bir iddia ise, Trabzonspor’un altyapısında büyük başarılar elde eden futbolcuların bazılarına da, “kariyerinizde milli takım yazmasını istiyorsanız, benim dediklerimi yapın” şeklinde uyarılarda bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

2019 Ocak ayı tarihli haberimiz bu skandal iddiayı doğrular nitelikte! ( Kaynak: Yasir Güney )

Editör: TE Bilişim