Trabzonspor ile Bursaspor bugün Medical Park Stadyumunda oynanan maçta 1 – 1 berabere kaldı. Bordo-mavililerde maçın önüne geçen isim ise Burak Yılmaz oldu. Burak Yılmaz, oyundan alınışı sırasında el kol hareketleriyle tepki gösterdi. Tepkilere seyirci de ıslıklayarak ve yuhalayarak karşılık verdi. 
Maçın sonunda ise Aspor’da canlı yayında ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu’ndan Rodallega’nın alınışı sırasında Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman’a tepki geldi. 
Toroğlu, “Ben öyle uzun boylu konuşmayı sevmem. Sen Rodallega’yı oyundan alarak, Rodallega’ya, sahadaki futbolcularına, en önemli o seyirciye ihanet ettin  Ünal Karaman. O seyirciye terbiyesizce hareket edeni, sen seyircini sattın Ünal Karaman o adama. Seyircinin sattın. Seyircin senden daha akıllı be.. Kimi alkışlayacağını kimi tenkit edeceğini biliyor.  Sen farkında değilsin. Bahçıvansın biberin yok, Ünal karaman.. Aldığın maçı verdin elinden. Yürü git be.. Bir defa ölürsün. Vatan millet, Cumhuriyet konuşuyorsun da bir defa ölürsün...” dedi. 
Burak’ın oyundan alınışı sırasında gösterdiği tepkiye de dikkat çeken Karaman, “
Ben Burak’ı oyundan alıyorum. Biri girecek. Burak sahayı terk etmedi. Tepki dimi. Ne yaparım biliyor musun? Kenara direkt işaret ederim. Oyna devam et. Oyundan çıkmadığı müddetçe yedek oyuncu giremez. Yapmazsam... 
Arkadaş bir sefer yaparım. Buyur abi oyna, oyna 10 dakika oyna.. Girme la gel buraya. Oyna hadi oyna.. Ah ah... 
Çıkana kadar oyuncu içerde. Yardımcı hakem tutuyor bileğinden.. Hadi oyna...” ifadelerini kullandı.