Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Luis Pedro Cavanda'ya Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 3 yıllık resmi imzayı attırdı. 

Trabzon geride kaldı! 

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Luis Cavanda, "Trabzon'da yaşadıklarımla ilgili konuşmayacağım, Trabzon geride kaldı." dedi.  

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Luis Pedro Cavanda, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 3 yıllık resmi imzayı attı. Cavanda'nın imza töreninde Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu hazır bulundu. Geçen yıl Trabzonspor'da kötü bir sezon geçiren Belçikalı oyuncu, kendini Galatasaraylı yapan imzayı attıktan sonra şöyle konuştu;  

"Galatasaray'a transfer olduğum için çok mutlu ve bir o kadar onurluyum. Çünkü Galatasaray bir Dünya kulübü, büyük bir organizasyon. Galatasaray'a bir enerji taşıyacağıma inanıyorum. Galatasaray'ı ileri taşımak için ben ve arkadaşlarım elimden geleni yapacağız.Trabzon'da kadro dışı kaldığımda tabii ki Galatasaray'ı düşünmüyordum ama Galatasaray'ı çok iyi biliyordum. Nasıl bir büyük kulüp olduğundan emindim. Trabzon'da yaşadıklarımla ilgili konuşmayacağım, Trabzon geride kaldı. Muslera ile Lazio'da uzun süre yan yana oynamadık ve fazla tanışmadık. Ama beni Manchester City'de oynayan Belçika Milli Takımı'ndan arkadaşım Jason Denayer etkiledi. Bana çok iyi anlattı Galatasaray'ı. Evet Galatasaray'a gelmemde bir etki varsa bu Jason Denayer'dir. Bana, eğer Galatasaray'a imza atma şansın varsa hiç çekinme düşünmeden imzanı at dedi. Bu sene takımla birlikte çalışamadım ama ben tek başıma da gerekenden daha fazlasını yaptım ve çok çalıştım. Fizik olarak hazırım. Ne zaman ilk onbirde oynayacağımı bilemem ama ben hazırım."