Deplasmandaki ilk randevuda göndere Türk Bayrağı çekmeyen Rumlar'a aynı şekilde yanıt verildi. Mücadele öncesi Mehter Marşı ve 10. Yıl Marşı çalınması da cabası oldu.

Trabzonspor, Kıbrıs Rum kesimi temsilcisi Apollon Limassol'a dün akşam iki tokat birden attı... İlk maçta stattaki bayrak direklerine Türk Bayrağı çekmeyen Rumlar'a aynı şekilde yanıt verildi. UEFA'nın eşitlik ilkesi gereği Türk Bayrağı 'nın da asılmaması ile ortaya çıkan sorun ise stada giren tüm taraftarlara ay-yıldızlı bayrak dağıtılarak çözüldü. Hoparlörden de Mehter Marşı ve 10. Yıl Marşı dinletilen Rum kesimi temsilcisine verilen ilk ders tamamlanmış oldu.

İKİNCİ DERS SAHADA
İkinci ders ise sahadaydı. Karadeniz Fırtınası karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Apollon Limassol, evine 4-2'lik yenilgi ile uğurlandı. Trabzonspor'un liderlik için sahaya çıkacağı son haftada prestij mücadelesi verecek Rum ekibi, sonraki turları ise ancak televizyondan takip edebilecek. Bu arada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bizim bayrağımıza saygı göstermeyenlerin bizden saygı beklemeye hakkıyok. Gerekeni yaptık" ifadesini kullandı.