Nec Nijmegen'de oyanrken Hollanda Milli Takımının alt kategorilerinde de forma giyen Trabzonlu ve Trabzonsporlıu futbolcu Ferdi Kadıoğlu Hollanda'da gösterdiği performansla bir çok kulübün ilgilsini çekmişti. Fenerbahçe'nin 1.4 Milyon Euro'luk transfer teklifini NEC'in kabul etmesi üzerine sarı lacivertlilere gitmeyi kabul eden 19 yaşında Ferdi bu kararın pişmanlığını yaşıyor.

Sezon boyunca hiçbir maçta forma şansı bulamayan ve Ersun Yanal tarafından kulübeye hapsedilen Ferdi geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili olarak sarı-lacivertli yetkililerle değerlendirme yaptı. Ancak 19 yaşındaki yıldız, süre alamamasıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada şoke edici bir yanıt aldı. Yetkililer tarafından Ferdi’ye, “Fiziğin yetersiz. Şu anki durumunla Süper Lig’de oynaman zor” açıklaması yapıldı. Bu cevaba çok şaşıran genç oyuncu, “Beni alırken durumumu biliyordunuz. Bir kere bile fırsat vermediniz ki” diyerek bu durumdan şikayetçi olduğunu ifade etti.

Ferdi Kadıoğlu'ndan ayrılık kararı!
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ferdi’nin morali iyice bozuldu. Gelecek sezon da takımda oynama imkanı olmadığını anlayan yıldız oyuncu artık ayrılık planları yapıyor. Bir sene daha maça çıkmadan zaman geçirmenin kariyerini tehlikeye atacağını düşünen genç isim, menajeriyle kendine çıkış yolu arıyor.