Kuruluşunun 17. Yılını Trabzonspor’un yaşadığı şampiyonluk coşkusuyla kutlayan Trabzonlu Gençler taraftar grubu Trabzon Beşirli Sahili’nde renkli görüntüler sergiledi.

610 tane işaret fişeğinin dağıtıldığı kuruluş yılı etkinliğinde, binlerce taraftar katıldı. Diğer taraftar grup üyelerinin de katılım gösterdiği etkinlik büyük beğeni topladı.

Trabzon sahilinde yürüyüş yapan Trabzonlular da yaşanan coşkuya ortak olurken, Trabzonspor taraftarın sesi HaberTS o anları kaydetti.

Trabzonlu Gençler Tribün Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, HaberTS’ye yaptığı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Fındıkçı,“Şampiyonluğumuzu ve Trabzonlu Gençler olarak 17. Yılımızı kutladık. Biz Trabzon insanının her zaman mutlu olmasından yanayız. Biz de insanları böyle sevinçli gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz. Yarın Trabzon’da kutlamamız var. Geçen sahaya atlandı ve 5 Milyon Dolar zarar var diyorlar. Yarın, İnşallah taraftarımız sahaya atmadan kutlamalar coşkuyla gerçekleşir. Büyük Trabzonspor taraftarı dünyaya nasıl göstermişse kutlamaların yapılacağını, yine aynı şekilde yarın sahaya atlaman hep beraber takımımız şampiyonluk kupasını kaldırdığında tribünümüzden destekleyelim. Yarın herkes ailesiyle beraber gelecek.  Şampiyonluktan beri hiçbir sıkıntı olmadı. Herkes ölü bekliyordu fakat tek bir ufak olay bile olmadı.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim