Süper Lig'e verilen arayı transfer çalışmalarıyla değerlendiren Trabzonspor'da yıldız arayışları sürüyor.

Ligin 12 Haziran'da başlayacak olmasından dolayı antrenmanlara başlayan bordo-mavililerde tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Fırtına, gündeme gelen isimlerle ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Trabzonspor bir yandan da Sosa ve Novak'a imza attırmak için yoğun mesai harcıyor.

SOSA VE NOVAK İMZAYA YAKIN

Fırtına bir yandan ligde ve kupada şampiyonluğa koşarken diğer taraftan iç transferde iki yıldız ismine imza attırmayı hedefliyor.

Filip Novak ve Jose Sosa ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edilirken araya corona virüsü salgını girmişti.

Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, iki oyuncuyla yeniden nikah tazelemek için temasları artırdı.

Novak ve Sosa'nın menajerleriyle video konferans yoluyla görüşen yönetim iki oyuncunun temsilcilerini uçuşlar açılır açılmaz Trabzon'a beklediklerini ilettiler.

DİKKAT EDİYORLAR

Yönetim, Filip Novak ve Jose Sosa'nın transfer sürecini büyük bir titizlikle yürütüyor. Corona virüsü sebebiyle herkesin zor günler yaşadığı ortamda oyuncuların bir de transfer karmaşası sebebiyle akıllarının karışmasını istemeyen bordo-mavili idareciler detaylı bir yol haritası izliyorlar.

Hedef hem şampiyonluk yolunda büyük ihtiyaç duydukları bu iki yıldızdan sezonun kalanında verim almak hem de maçlar tamamlanmadan resmi imzaları attırmak.

NOVAK'A 3 YIL İÇİN 4.5 MİLYON EURO

Yönetimin Filip Novak'a yaptığı son teklifin detayları ortaya çıktı. Başarılı sol beke 1 yılı opsiyonlu olarak 3 sezonluk kontrat önerildiği öğrenildi.
Çek futbolcu her sezon için bonuslarla birlikte 1.5 milyon euro kazanacak. Seyahat yasakları biter bitmez menajeri Türkiye'ye gelecek.