Rıza Çalımbay'ın haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamalarda sözleşmesi sona erecek oyuncularla ilgili son sözü söyledi.

Çalımbay şu ifadelere yer verildi;

PEREİRE VE UĞUR'UN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Pereira ve Uğur'un sözleşmesinin uzutalmısa için yönetime teklif sunacağım. Yönetimde görüşecek.

ALT YAPIDAN OYUNCULAR ALINACAK MI?

Alt yapıyla görüşüyoruz. En küçük şeyleri ihtiyacımız oludğunda alacağmıız yer orası. Onları yüzde yüz değerlendireceğiz. Alt yapıya da boş vermiş değiliz. Bu bir tek Trabzon'da değil gittiğimiz her yerde onlara önem veriyoruz. bizim burada olmamız alt yapı için avantaj. Hüseyin'i aldır. Mustafa ve Durica'nın durumu belli değil. Belki Hüseyin direkt başlayabilir. Bunlar olmayacak şeyler değil. Başka arkadaşlarımız çıktığında yine alacağız. Antalya maçına 5 arkadaşımızı götüreceğiz.

GOL YEMEK İYİ BİR ŞEY DEĞİL

Gol yemek iyi bir şey değil. Biz her takıma gol atarız. Her takıma pozisyona gireriz. Benim futbol yapım odur. Hiç bir zaman deansı düşünen birisi değilim. Her zaman önde basan gol arayan atak oynayan takım isterim. Onun için burada en önemli şey, oyun tek taraflı oynanmaz. ikisin de yapmamızg erekiyor. Defans yapılacaksa önden başlaması gerekiyor. Defans yapmayan oyuncu istemiyorum. Bunu bütün halinde yapmamız gerekiyor. 

N'DOYE İLE DE SÖZLEŞME İMZALACAK

N'doye benim en beğendiğim oyuncuların başında geliyor. Onunla, UĞur, pereira ile konuşunca hiç bir sorunum yok. Onlarla konuşulduktan sonra mukavele imzalanacak. 

Editör: TE Bilişim