Sezonu erken açan Trabzonspor, en hazır takımlardan biri. Bunu Avrupa Kupaları'na ispat eden bordo-mavililer, Sparta Prag'ı saf dışı bıraktıktan sonra play-off turu ilk maçında AEK'yı deplasmanda 3 golle geçmişti. Karadeniz ekibinde gözler şimdi Süper Lig'e çevrildi. Gala haftasında Kasımpaşa maçında kaleci Uğurcan Çakır'ın başarılı performansıyla 1 puanı alan bordo- mavililer, bugün Şenol Güneş Stadı'nda Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Hedef, Sergen Yalçın yönetiminde güçlü bir görüntü veren sarı-kırmızılı ekibi devirerek sezonun ilk 3 puanına uzanmak. TRABZONSPOR ile Yeni Malatyaspor arasında bugünkü karşılaşma 19.15'te başlayacak. Mücadelede Koray Gençerler düdük çalacak. VAR'ın başında Halis Özkahya olacak. Maçı beIN Sports 1 naklen olarak ekranlara taşıyacak. İki takım daha önce 4 resmi maçta karşı karşıya geldi. Söz konusu karşılaşmalarda Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor 2'şer galibiyet elde etti. İki ekip de birbirlerine karşı galibiyetleri kendi sahalarında aldı. Bordo-mavililer bugünkü karşılaşma öncesinde bir hayli hırslı. Kaptan Jose Sosa da arkadaşlarıyla konuşarak 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

KONSANTRE OLUN
Fırtına'da teknik direktör Ünal Karaman, Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi en çok konsantrasyon kaybından endişeleniyor. Başarılı teknik adam öğrencilerini uyararak "Avrupa maçı bitti. Kazandık ve rövanşını bekleyeceğiz. Şimdi önümüzde Yeni Malatyaspor karşılaşması var. Ligde bu tip kayıplar ilerleyen haftalarda bizi zorluyor. Bu hafta mutlaka 3 puan almalıyız. İyi konsantre olun" diye konuştu. Karaman duran toplar konusunda da öğrencilerine ikazlarda bulundu.

BAŞKANDAN YAKIN TAKİP
Trabzonspor, Cemil Usta Sezonu'ndaki ikinci maçı olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki çalışmayı başkan Ahmet Ağaoğlu da izledi. Bordo-mavili futbolcular dünü taktiksel idmanla geçirdi. Ardından da kampa girdiler. Antrenmanlardaki küçük oyunları kazanan futbolcular keyifli kareler verdi..

Editör: TE Bilişim