Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi 7. Haftada Medical Park Stadyumu'nda konuk ettiği Kasımpaşa'ya 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-2 mağlup etti. Bordo mavililerin gollerini Rodallega (2), Burak Yılmaz (2) kaydetti.

MAÇTAN AYRINTILAR

Trabzonspor'un 11'i: Onur, Pereira, Hossesini, Toure, Novak, Kucka, Onazi, Abdulkadir, Sosa, Burak, Rodallega

Kasımpaşa'nın 11'i: Ramazan, Josue, Sadiku, Trezeguet, Pavelka, Diagne, Eduok, İlhan, Veigneau, Veysel, Popov

MAÇTAN DAKİKALAR

90' Mücadelenin souna altı dakika ilave edildi.

86' Trabzonspor'da Rodallega'nın yerine Batuhan oyuna dahil edildi.

79' Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür'ün yerine Ekuban oyuna dahil edildi.

74' GOOOOOL! Trabzonspor 4-2 Kasımpaşa (74' Burak Yılmaz)

72' GOOOOOL! Trabzonspor 3-2 Kasımpaşa (72' Rodallaga)

53' GOOOOOOL! Trabzonspor 2-2 Kasımpaşa (53' Rodallega)

46' İkinci yarıya Trabzonspor başladı.

46' Trabzonspor'da ikinci yarı öncesi Sosa'nın yerine Vahid Amiri oyuna dahil edildi

45' Trabzon'da ilk yarı sona erdi. Trabzonspor 1-2 Kasımpaşa

43' GOOOOOL! Trabzonspor 1-2 Kasımpaşa (43' Burak Yılmaz)

37' Trabzonspor 0-2 Kasımpaşa

29' Trabzonspor 0-1 Kasımpaşa 

24' Sosa'nın ortasında Toure'nin kafa vuruşu direkten dışarıya çıktı.

23' Eduk'un sert şutunda Onur başarılı bir kurtarışa imza attı.

14' Trabzonspor'un baskısı oyunda devam ediyor. Mücadelede eşitlik bozulmadı.

1' Maça Kasımpaşa başladı.

MAÇ ÖNCESİ

Art arda Alanya ve Göztepe’ye kaybeden Fırtına ligde 3. sırada bulunan rakibini yenerek yükselişe geçmek istiyor. Takım kenetlenmiş durumda... Üst üste Alanyaspor ve Göztepe karşısında kaybederek Süper Lig'de 12'nci sıraya gerileyen Trabzonspor, bugün taraftarı önünde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Üst sıralardan uzaklaşan bordo-mavili takım, 12 puanla 3. sırada bulunan rakibini mağlup ederek yükselişe geçmeyi hedefliyor. Saat 16.00'da oynanacak karşılaşmada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Karadeniz ekibinde zorlu maç öncesi teknik direktör Ünal Karaman olağanüstü hal ilan etmiş durumda.

HAKKINI VERiN

Mutlak galibiyet istediğini dile getiren 52 yaşındaki hocanın, Kasımpaşa maçı için oyuncuları ile yaptığı toplantıda, "Her şey sizin elinizde. İki haftalık kayıpla taraftarımızı ve camiamızı üzdük. Artık silkelenme vakti. Her türlü zorluğu aşacak ve her takımı yenecek gücümüz var. Çıkın ve gerekeni yapın" dediği belirtildi. Karaman ayrıca futbolcularına 'şut' emri vererek, "Evet rakibimiz güçlü ve formda. Ancak biz Trabzonsporuz, formanın hakkını vermeliyiz" diye konuştu.

ÜNAL KARAMAN'A GÖRE KASIMPAŞA'NIN ARTILARI  

Tehlikeli yerde serbest vuruş şansı vermeyelim, iyi kullanıyorlar  Kanatları iyi kapatalım. kanat oyuncularımız beklere yardım etsin.  Gol pozisyonlarına girme konusunda sıkıntı yaşamıyorlar, dikkat.

ÜNAL KARAMAN'A GÖRE KASIMPAŞA'NIN EKSİLERİ  

Ofsayt taktikleri sıkıntılı. Rodallega'yı bu konuda iyi kullanmalıyız.  Şut çekelim, özellikle ikinci topları toplama konusunda sıkıntılılar.  Kontrataklara karşı zaafları var. Ara paslarıyla oyunu erken koparalım.

OLCAY ŞAHAN ŞOKU

Fırtına'da Olcay Şahan şoku yaşanıyor. Dün idmanda mutsuz gözüken Olcay, teknik heyetle bir görüşme yaptı. Ardından Karaman'ın onayıyla çalışmayı yarıda bıraktı. 31 yaşındaki sağ kanat Kasımpaşa maçının kadrosuna da alınması beklenmezken, Karaman'ın bu oyuncuyla ilgili olarak maç sonunda açıklama yapacağı öğrenildi. Olcay geçtiğimiz hafta yedek kalarak sonradan oyuna girmişti.

TRABZON'DA DA ÜSTÜN

Fırtına, evindeki maçlarda da Kasımpaşa'ya galibiyetlerde üstünlük sağladı. Bordo-mavililer, iç sahada 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve 2 kez kaybetti. Karadeniz ekibi sahasında 11 gol attı, 13 gol yedi FIRTINA 8-5 ÖNDE Trabzonspor ile Kasımpaşa, ligde 19'uncu kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 18 maçta Trabzonspor'un 8, Kasımpaşa'nın 5 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu periyotta 27 gol atarken, kalesinde 23 gol gördü. 7-0 Fırtına, 2010-2011 sezonunda rakibini 7-0 mağlup ederek, iki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti aldı.

Editör: TE Bilişim