Bordo-mavililer, 3. ön elemede Beyaz Rusya'dan Dinamo Minsk ile eşleşti.

AKÇAY, İLK 11'İ YİNE BOZMADI

Teknik Direktör Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında da ilk maçtaki kadrosunu sahaya sürdü. Trabzon'da oynanan ve 4-2 kazanılan maça ilk 11'de başlayan yabancı oyuncular Adrian, Colman, Henrique ve Celustka; dün akşam da İrlanda'ra forma şansı buldu.

680 GÜNLÜK HASRET SONA ERDİ

Bordo-mavili ekibin Avrupa Kupaları'nda 680 gündür seren 'deplasman galibiyeti hasreti' dün akşam sona erdi. En son 14 Eylül 2011'de İnter'i 1-0 yenen Trabzon; sonraki 4 maçta 2 yenilgi, 2 beraberlik elde etti.

HENRİQUE FIRTINASI

İlk maçta 1 kez avladığı Derry City'nin filelerini bu kez iki kez sarsan sambacı, Trabzonspor adına gelen turda başrolü oynayan isimdi

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique, Derry City'yi ikinci maçta da affetmedi. Trabzon'daki karşılaşmada ikinci golü atan Henrique, İrlanda ekibini filelerini rövanşta da sarstı; hem de bu kez 2 kez! İlk gol 56'da rakip defansın ikramı ile geldi. İrlanda savunmasının peş peşe hatalarıyla topu bir anda önünde bulan Henrique'nin, meşin yuvarlağı ağlarla kucaklaştırması hiç de zor olmadı. 

GİRAY'IN BAŞINA İKİ DİKİŞ ATILDI 

Sambacı, ikinci golde de fırsatçılığını konuşturdu; 82'de Volkan'ın asistinde kendisini ve takımını ikinci golünü attı. Attığı iki golle gecenin yıldızı olan Henrique, Abdülkadir'in attığı golde ise asisti yapan isimdi. Bu arada ilk yarıda bir hava topunda rakibiyle çarpışıp yerde kalan Giray'ın başına iki dikiş atıldı. Giray, tedbir amacıyla ikinci yarıya çıkmadı. Giray Kaçar'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim