Teknik direktör Ünal Karaman, ligin ikinci yarısında yoğun bir maç temposundan çıkan oyuncularına milli arada 5 günlük izin vermişti. Bu süreyi aileleriyle birlikte geçiren oyuncuların önemli bir bölümünün antrenmanlarda oldukça neşeli olması dikkat çekti. Futbolcuların, Karaman'a izin jestinden dolayı teşekkür ettiği öğrenildi. Bu arada 5 günlük izin boyunca oyuncularına özel bir program veren Karaman, teknik ekibiyle birlikte yaptıracağı yüksek tempolu antrenmanlarla bu süredeki açığı da kısa sürede kapatacaklarını söyledi.

NWAKAEME ŞOKU

Trabzonspor'un FIFA'daki dosyalarına bir yenisi daha eklendi. Hapoel Beer-Sheva Kulübü'nün Anthony Nwakaeme transferinden doğan bonservis ödemesinin zamanında yapılmaması üzerine FIFA'ya başvurduğu bildirildi. Sezon başında Hapoel'den transfer edilen 30 yaşındaki futbolcu için 1 milyon euro bonservis bedeli ödemesi gereken bordo-mavili kulübün bu rakamı henüz göndermediği ortaya çıktı. İsrail basını, girişimlerinden sonuç alamayan Hapoel'in bir dosya ile konuyu FIFA'ya taşıdığını yazdı. Yönetimin, parayı önümüzdeki günlerde ödemesi bekleniyor.

IBANEZ VE ESTEGHLAL'E ÖDEME

Bordo-mavili yönetim, Nwakaeme şoku ile sarsılırken Ibanez ve Esteghlal'e olan borçlarını ise kapattı. Ibanez, 480 bin euro'sunu alamadığı gerekçesiyle geçtiğimiz ay TFF'ye başvurmuştu. Futbolcunun alacağı hesabına yatırıldı. Hosseini'nin kulübü Esteghlal'e de ödeme yapıldı.

3 MİLYON TL BEKLENİYOR

Yönetimin aidatlarını ödemedikleri için ihraç ettiği üyelere yeni bir şans tanıması olumlu karşılandı. Söz konusu 10 bin 564 üye 60 gün içinde aidat borçlarını ödemesi halinde tekrar üyeliğe hak kazanacak. Tüm üyeler para yatırırsa kasaya 6 milyon TL taze para girecek. Ancak bu zor görülüyor. Beklenti yüzde 50'lik katılım. Bu da 3 milyon TL ediyor.

NİCE YILLARA EKUBAN

Trabzonspor, Caleb Ekuban'ın doğum gününü kutladı. Kulübün sosyal medya hesabından, Ekuban'ın bir görseli eşliğinde "Mutlu yıllar #Caleb Ekuban" mesajı paylaşıldı. 25 yaşına giren Ekuban, bordo-mavili ekipte bu yıl sergilediği 7 gol, 3 asistlik performansıyla ilk kez Gana Milli Takımı'na davet edilmişti.

BONSERVİSİ ALINACAK

Satın alma opsiyonu kullanılacak olan Ekuban, Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu söyledi. "Taraftarların bize ilgisi hayranlık verici. Ayrıca milli formayı da burada hak etmiş olmam benim için inanılmaz özel ve anlamlı" diyen genç oyuncu, "Sezon sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" sözü verdi..