Trabzonspor'da John Obi Mikel'in ayrılığı, yeni sezon öncesi Jose Sosa ve Badou Ndiaye'nin durumlarındaki belirsizlik nedeniyle Trabzonspor'un Eduardo Henrique için temaslara başladı.

'Record' kaynaklı haberde Trabzonspor'un Brezilyalı ön libero Eduardo Henrique için ilk temaslarda bulunduğu iddia edildi. 

Süper Lig'de 2019-20 sezonunu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Trabzonspor, yeni sezon için transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Bordo-Mavililer'in Sporting'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Eduardo Henrique için temaslara başladığı belirtildi.

Jose Sosa ve Badou Ndiaye'nin durumları nedeniyle Trabzonspor, yeni sezonda orta sahada bir eksiklik yaşamak istemiyor ve defansif orta saha pozisyonundaki Eduardo Henrique'nin takımdan ayrılan John Obi Mikel'in yerini de doldurması muhtemel..

Record'un haberine göre Trabzonspor, 25 yaşındaki oyuncu için temaslara başlarken resmi teklif için hazırlık yapıldığı belirtildi. Oyuncu için Yunan ekibi Olympiacos'un da devrede olduğu aktarılmakta. 

Geçtiğimiz yaz Internacional'den transfer edilen orta saha oyuncusu, sezon ortasında yaşanan teknik direktör değişimi ile kadroda düşünülmüyor.

Amorim, son maçlarda Brezilyalı oyuncuyu kadroya almasa da Sporting, 3 milyon Euro bonservis bedeli ile aldığı oyuncuyu 5 milyon Euro civarında bir ücret ile elden çıkarmak istiyor.  (Fanatik)