Trabzonspor'un bugün karşı karşıya geldiği G.Antep maçında tribünler boş kaldı.

Passolig kartına başvuran ve daha gelmediğini iddia eden bir bayan taraftar maça girmek istedi. Fakat görevlilerin tepkisiyle karşılaştı. Bayan taraftarın ısrarı üzerine,"yasak kardeşim yasak, bizde burada görevliyiz. Elimizden bir şey gelse yaparız. Sizi içeri sokarsak ceza alırız." şeklinde cevap geldi.

Maça 72 taraftarın girebildiği öğrenildi.

Trabzonspor'un bugün G.Antep ile oynadığı karşılaşmada saha kapatma cezasından dolay kendi evinde oynadığı maçlara kadın ve çocuk taraftarlar geliyordu.  

Ancak bugün G.Antep karşılaşmasında tribünler boş kaldı. Türk futbolu e- bilet dönemine geçerken taraftarların geç bilgilendirilmesi takımlara darbeyi vurdu. Karşılaşmaya girebilmek için Passolig Kartı olması gerekiyor. Trabzonspor'da kadın ve çocuk taraftarlar ise Passolig Kartı olmamasından dolayı stada giremedi. Trabzonspor'un kadın ve çocuk taraftarları sahaya giremeyince Avni Aker büsbütün sessizliğe büründü. 

Öte yandan stada girmek için Avni Aker'e gelen kadın taraftarlar bu uygulamanın daha önceden neden duyurulmadığına dikkat çekerek tepki gösterdi.
Editör: TE Bilişim