Trabzonspor alt yapısından yetiştikten sonra Bursaspor, Kasımpaşa gibi kulüplerde forma giyerek kariyerine Süper Lig'de devam eden Yusuf Erdoğan, teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor ile devre arasında Trabzonspor kadrosuna dahil edildi. Trabzonspor alt yapısında ve A Takım'a ilk çıktığı yıllarda yeteneği ile gelecek vaat eden Erdoğan, takıma her zaman aşırı bağlı tavırları ile çok sevilse de bazen özel hayatı bazen de saha içinde yetersiz kaldığı yönler nedeniyle eleştiriler alıyordu.

Trabzonspor ayrılığının ardından Ürün Özdemir ile hayatını birleştiren Yusuf Erdoğan, bu güzel gelişmenin ardından bir de baba oldu. Ulus adını verdikleri bir erkek bebek dünyaya getiren çift mutlulukları ile örnek olurken, Yusuf Erdoğan'ın saha içi ve saha dışı tavırları da olgunluk kazanmaya başladı. Kendini sürekli olarak geliştirmeye gayret eden 29 yaşında ki kanat oyuncusu, Bordo Mavili formayı yeniden giydikten sonra da hem eskisi gibi kulübe olan bağlılığı hem de bu kez daha olgun ve gelişmeye açık yaklaşımları ile hem teknik ekipten hemde taraftarlardan tam not aldı.

Trabzonspor'un izinli olduğu günlerde ve hatta idman dışında boş olduğu süreçlerde çalışmalarını sürdüren Erdoğan, bugün yine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak izin gününde çalışmalarına devam ettiğini takipçileri ile paylaştı.

Başarılı futbolcu, edindiği tecrübe ve Abdullah Avcı'nın da dokunuşları ile sadece mevkiinde değil, rotasyon sağlayabilen ve verilen görevi en iyi şekilde yerine getirme misyonu edinen bir oyuncu haline geldi. 

Sezon başında Kasımpaşa forması ile 2 gol 2 de asist kaydeden Erdoğan, Trabzonspor ile şu ana kadar 7 karşılaşmada görev aldı...

Editör: TE Bilişim