Galatasaray’ı 4-0 gibi farklı skorla geçen Trabzonspor, milli ara dönüşünde Aytemiz Alanyaspor karşısında hayal kırıklığı yaratmış ve sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Deplasman kâbusuna son veremeyen Fırtına’da tüm şehir gözünü yarın oynanacak Göztepe maçına çevirdi. Şu ana kadar sahasında oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, iç sahadaki namağlup unvanını sürdürmeyi hedeflerken, Bordo-Mavili taraftarlar da Medical Park Stadyumu’nun büyük bir bölümünü doldurmayı ve galibiyet için itici güç olmayı planlıyor.

Golleriyle dikkat çekti

Fırtına’da herkes galibiyete kilitlenirken, iki yıldızdan da iyi haber geldi. Uzun zamandır sakatlıklarla boğuşan Burak Yılmaz, hafta içinde gerçekleştirilen idmanların büyük bir bölümünde takımla çalıştı. Son yapılan idmanlarda hırslı görüntüsüyle ve attığı gollerle dikkat çeken 33 yaşındaki futbolcu, formayı istediğini gösterdi. Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Ünal Karaman’ın şans vermesi halinde Göztepe mücadelesinde forma giyebilecek.

Hedefi ilk gol

​Bu sezon ilk 4 haftalık periyotta gösterdiği performansla göz dolduran ve Trabzonspor’un ikinci kaptanı olan Jose Sosa, Alanyaspor karşılaşmasında hayal kırıklığı yaratmıştı. Arjantinli süperstar, antrenmanlardaki performansıyla Ünal Karaman’a mesajı gönderdi. İzmir temsilcisi karşısında tekrardan kendisini kanıtlamayı hedefleyen yıldız oyuncu, aynı zamanda Trabzonspor kariyerindeki ilk golünü de atmak istiyor.

Editör: TE Bilişim