Trabzonspor’da transfer çalışmaları bütün hızıyla sürerken, yönetimin zorlu pandemi şartlarında iki önemli projeye imza attığı Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Bilgilendirme Toplantısı’nda ortaya çıktı.

Taraftar yasağı nedeniyle seyirci hasılatı konusunda en büyük kaybı yaşayan kulüplerden biri Trabzonspor’da yönetim ekstra gelirler elde etmek için yoğun mesai harcıyor.

TRA Token ile dijital ortamda kulübe ciddi gelir kaynağı sağlayan anlaşmaya imza atan Trabzonspor yönetimi, şuana kadar 2,3 Milyon adet yapılan satıştan 40 Milyon TL’lik gelirin elde edilmesini sağladı.

Trabzonspor’un Florya’da satın aldığı ve ciddi sorunların yaşandığı benzin istasyonu ile alakalı sıkıntıları da çözerek satışını gerçekleştirdi.

Trabzonspor yönetiminin sorunları çözerek satışını gerçekleştirdiği benzin istasyonundan 10 Milyon TL’lik gelir elde ettiği açıklandı.

Trabzonspor'un eski yöneticisi Coşkun Bülbül'ün de bu projenin Trabzonspor'a kazandırılmasında önemli rol oynadığı öğrenildi.

ÇUKURÇAYIR’DA BENZİN İSTASYONU

Trabzon Ortahisar’a bağlı 31 Bin nüfuslu Çukurçayır Mahallesi’nde benzin istasyonu yapılması ile alakalı olarak da ciddi şekilde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, bu projenin de hayata geçirilmesi konusunda önemli mesafe katetti.

Editör: TE Bilişim