Geçtiğimiz sezon özellikle İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin verdiği destek ile Trabzonspor’a karşı mücadele eden Medipol Başakşehir, geçtiğimiz sezon Medical Park Stadyumu’nda Trabzonspor'a ile oynadıkları maçta verilmeyen net penaltı sonrası şampiyonluk kupasını müzesine getirmiş ve şampiyonluk kutlamalarını da az sayıda belediye çalışanıyla kutlamıştı.

Medipol Başakşehir Kulübü, bu sezon tamamen dağılırken Trabzonspor’a Süper Kupa’yı kaybetmelerinin ardından Okan Buruk ile yolları ayırmış yerine Aykut Kocaman ile anlaşma sağlamıştı.

TRABZONSPOR MAĞLUBİYETİ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’İ DAĞITTI

Süper Kupa maçında yine hakem desteğini arkasına almayı başaran Medipol Başakşehir, Karadeniz fırtınasının rüzgarına kapıldı. Trabzonspor maçında Süper Kupa’yı kazanamayan Başakşehir, bu mağlubiyetin ardından küme düşme hattına ışık hızıyla ilerledi.

Trabzonspor'a Süper Kupa'yı kaybetmenin faturasını Okan Buruk’a kesen ve kaos ortamına düşen Medipol Başakşehir, çareyi Aykut Kocaman’da aradı fakat o da muhtemel sona engel olamadı.

Trabzonspor maçından sonra çıktığı 3 karşılaşmadan da mağlup ayrılan İstanbul temsilcisi, maç fazlasıyla küme düşme hattında bulunan BB Erzurumspor’un sadece 3 puan üzerinde yer alıyor.

HaberTS.com / Tekin Sağlam

Editör: TE Bilişim