Aziz Yıldırım'dan Trabzon ve Trabzonspor hakkında olay açıklamalar! Aziz Yıldırım'dan Trabzon ve Trabzonspor hakkında olay açıklamalar!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)Trabzonspor'u, Pendikspor maçında taraftalarının neden olduğu çirkin ve kötü kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 260.000 TL para cezasına çarptırdı.

Kurul ayrıca, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribün B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakada bloke edilmesi kararını verdi.

PFDK’nın aldığı karar şöyle:

TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 260.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi.