Bordo Mavililerin ara transfer döneminde ki en büyük hamlesi ise uzun süredir gündemde olan tecrübeli futbolcu Edin Visca’nın transfer edilmesi oldu. Visca’nın yanı sıra Yusuf Erdoğan ve Tymoteusz Puchacz gibi önemli isimler de kadroya dahil edildi. Trabzonspor’un bir diğer önemli hamlesi ise geleceğe yatırım olarak nitelendirilen genç oyuncu transferleri oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yerli kuralı üzerinde yaptığı vurgulamaların ardından Bordo Mavili kulüpte planlarında gerekli yatırımları yapmaya başladı. Enis Destan, Batuhan Kör, Taha Altıkardeş, Kerem Şen gibi geleceği parlak gençleri bünyesine katan Trabzonspor, son olarak Emrehan Gedikli transferini de gerçekleştirdi.

Transfer sezonunun son günü: Akıllar stoperde….

Gerçekleştirdiği 9 transfer ile ara transfer döneminin de şampiyonu olan Trabzonspor’da Edgar Ie’nin sakatlanmasıyla stoperde önemli bir eksiklik oluştu. Kaan Ayhan ile görüşmeler gerçekleşmesine rağmen ara transfer sezonun son saatlerinde henüz olumlu bir dönüş gerçekleşmedi. Bu süreçte Stefano Denswill ile Vitor Hugo ikilisini deneyen Avcı, Hüseyin Türkmen ve Ahmetcan Kaplan’dan da faydalanabileceği raporunu verdi. Öte yandan yeni transfer Taha Altıkardeş’in de antrenmanlarda istekli görüntüsü teknik ekibin olumlu dönüşünü aldı.

Ezgi ALP