Yusuf Yazıcı'ya teklif geldiğini doğrulayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Biz Yusuf'u 15 milyon Euro'dan aşağıya bir bedel ile göndermek istemiyoruz, görüşmüyoruz bu bedelden aşağısı ile. Belki artırımı uygun görmeyecekler ya da böyle bir tasarrufta bulunmayacağız. Bu oyuncularımızı o rakamlara vermeyi düşünmüyoruz. Bu rakamı verirlerse yönetim ile değerlendireceğiz. Yerine oyuncu katmak gerekir mi, gibi sorulara cevap veririz" dedi.

Hayrettin Hacısalihoğlu'nun Yusuf Yazıcı'ya gelen teklifler hakkında diğer açıklamaları şu şekilde:

Yusuf Yazıcı ile resmi olarak görüşmedik ancak transfer girişiminde bulunan kulüp sanıyorum ki oyuncu ve menajeri ile görüşmeler yapmıştır. Aynı şekilde Abdülkadir ile ilgili gelişmeler oldu. Benfica'dan buna benzer teklifler geldi ve aynı şeyler yaşandı. Benfica'da kendi elindeki oyuncuları takas olarak önerdi ve bu bizim tercih ettiğimiz bir şey değildi. Önerilen rakamlar ve teklifler hakikaten Türkiye'de kulüplerin alışık olmadığı rakamlar. Üstelik bu oyuncular yaş olarak ümit milli takımı seviyesinde. Bu rakamların önerilmesi çok mutlu edici hadiseler.

Ekonomi olmadan hiçbir kulübün huzurlu, sağlıklık ve başarılı olması mümkün değil. Şampiyonluk isteyen kulübün ekonomisini sağlam temellere oturtması gerekiyor. Kaliteli bir kadro yapısına da sahip olsa ödemelerinde aksaklık olacağı için takımda huzuru sağlaması mümkün değil.

Yusuf Yazıcı ile transferin durumu hakkında konuşmadım. Teklif ilgi çekici olursa, "Sen gitmek ister misin?" diye sorarız.

Editör: TE Bilişim