Trabzonspor’un en önemli gelir kaynaklarından olan forma satışı için belirlenen forma satış bedel, maddi imkansızlıklar yaşayan çok sayıda taraftarı üzmüştü. Fakat Trabzonsporlu iş insanlarının toplu şekilde aldıkları Trabzonspor formaları hem maddi imkansızlıklar yaşayan taraftarların yüzünü güldürecek, hem de Trabzonspor’un kasasına çok ciddi rakamlar girecek.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Kulübü’nden dağıtılmak üzere 6161 adet yeni sezon forması satın alırken, bu formalar ile çok sayıda çocuğu Trabzonspor sempatisiyle büyümesine vesile olmaya devam edeceğinin sinyalini verdi.

ZOR ŞARTLARDA YETİŞEN ÇOCUKLARIMIZA BORDO MAVİ GÜZELLİK

Daha önceki yıllarda kulüpten satın aldığını 10 binlerce formayı doğu illerindeki çocuklara dağıtarak ülkenin dört bir yanını bordo maviye büründüren Ertuğrul Doğan, bu sezon satın aldığı formalar ile alakalı olarak da,” Değerli taraftarlarımız, Kulübümüze destek olmak amacıyla aldığım 6161 formayı öncelikle Trabzon’daki şehit ailelerimize, gazilerimize, Sevgi Evleri’ndeki çocuklarımıza ve yetimlerimize vereceğim. Ardından Türkiye genelinde aynı koşullarda dağıtımını gerçekleştireceğim.Bu sene hedeflerimize hep beraber yürüyeceğiz. Kulübümüzün yanında duralım, takımımıza sahip çıkalım. Bizler her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz. Taraftarlarımız da desteklerini esirgemesin, forma satışlarında rekora koşalım.” Şeklinde paylaşımda bulundu.

Ertuğrul Doğan’ın bu anlamlı davranışı binlerce taraftar tarafından beğeniyle karşılandı.