Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nda birinci olan isim fazlasıyla eleştirilmişti.

30 Bin TL ödül kazanan beste, Trabzonsporlu taraftarlar tarafından beğenilmezken yarışmanın jürisi de büyük eleştiri almıştı.

BİR ŞOK DAHA!

Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nda 1.'liği "Sevdamız Trabzonspor" bestesiyle Gülnaz Yılmaz kazanan Gülnaz Yılmaz’ın fanatik Galatasaray taraftarı olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile Fatih Terim’e ve Galalatasaray’a olan hayranlığını net şekilde gösteren Gülnaz Yılmaz’ın 1. seçilen ve Trabzonsporlu taraftarlar tarafından beğenilmeyen bestesinin Trabzonspor tribünlerinde çalınıp çalınmayacağı merak konusu oldu.

Trabzonsporlu taraftarlar Gülnaz Yılmaz'a ödenecek olan 30 Bin TL'yi Ortahisar Belediyesi'nin bütçesinden değil de, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in kendi cebinden karşılanmasını talep ettiler.


 

Editör: TE Bilişim