Trabzonspor bu sezon Süper Lig ve Avrupa kupalarında toplam 23 gol attı. Bordo-mavililer, bu 23 golünün 11 tanesini(%48) duran toplardan buldu.

Rostov karşısında ilk golü Medjani kornerde oluşan karambolde atarken İ.Başakşehir maçında Cardozo penaltıdan gol bulmuştu. Metalist Kharkiv maçında Constant kornerden gelen topa kafayla gol atarken Papadopoulos serbest vuruştan gelen ortaya kafayla gol bulmuştu. Süper Lig’in 6.haftasında Mersin İdman Yurdu karşısında hem Belkalem hem de Medjani kornerden gelen topa kafayla gol atmıştı. Lokeren maçında da Yatabare kornerden gelen ortaya kafayla golü atmayı başardı.

Gaziantepspor maçında Belkalem serbest vuruş organizasyonundan sol ayağıyla gol atarken Sefa Yılmaz, Constant’ın direkten dönen frikik şutunda tamamlayan isim olmuştu. Torku Konyaspor maçında Cardozo penaltıdan gol atarken Galatasaray maçında Medjani kornerden gelen topu kale sahasında filelere gönderdi.

EN ÇOK KAFA GOLÜ ATAN TAKIM!

Trabzonspor Süper Lig’de bu sezon oynadığı 10 maçta 6 kez kafa golü attı. Trabzonspor böylece ligin kafayla en çok gol atan takımı oldu. Trabzonspor takımında Cardozo 3 kez, Medjani 2 kez, Belkalem 1 kez kafa golü kaydetti.