Tolunay Kafkas'ın gelişi ile kadroya girmekte zorlanan Emerson ile ilgili beklenen gelişme yaşanırken 2 isimin de takımdan ayrı çalışmasına karar verildi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirirken yaşanan süreç bir türlü aşılamıyor. Son Kasımpaşa mağlubiyeti ile küme düşme hattının 3 puan uzağında yer alan Bordo-Mavili ekipte bugün flaş gelişmeler yaşandı.

Başkan Sadri Şener'in de sinyalini verdiği kadro dışı bırakma ile ilgili ilk açıklama bugün geldi. Trabzonspor'da Emerson, kadro dışı bırakılırken Yasin ve Janko'nun ise takımdan ayrı çalışmalarına karar verildi.
Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in geldiği günden beri forma şansı tanığı ancak istifa sürecinin ardından görev alan Tolunay Kafkas'ın eksiklere rağmen şans tanımadığı Emerson'u kadro dışı bırakması ve Janko'yu takımdan ayrı olarak çalışmasına karar vermesi süpriz olarak değerlendirilmezken Yasin ile ilgili alınan karar ise şaşırttı.

Kafkas'ın performanslarından memnun kalmadığı Yasin ve Janko'nun da takımdan ayrı olarak çalışmalarına karar verildiği, bu oyuncuların ilerleyen haftalardaki durumuna göre tekrar takıma dönebilecekleri öğrenildi.