Trabzonspor’da Karagümrük maçı öncesinde Abdülkadir Parmak krizi yaşanıyor. Teknik Direktör Abdullah Avc’nın Galatasaray maçında ısınmaya giden sonra tribüne çıkan ve Avcı’nın maça almak istediği sırada oyuna alamadığı ertesi günde Korona testinin ardından “Hastayım, idmana katılamayacağım” diyerek antrenmana gelmeyen Parmak’ın kadro dışı bırakılması kararı yönetimde büyük bir krize yol açtı. 2 gündür resmi olarak açıklanmayan karar bugün masaya yatırılıyor. 

BAŞKAN VE BERABERİNDEKİLER KARARIN SERT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Başkan Ahmet Ağaoğlu ise yönetim kurulu üyelerini bugün saat 14.00’de yapılacak toplantıya çağırdı. İstanbul kanadındaki yöneticileri arayan ve durumu anlatan Ağaoğlu’nun Trabzon kanadını da Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu üzerinden bilgilendirdi. Bugün sabah saatlerinde Trabzon’a gelen Ağaoğlu, Abdullah Avcı’nın kadro dışı kararını masaya yatıracak ve çözüm yolu arayacak. Gelen ilk bilgilere göre Başkan Ağaoğlu ve beraberindeki ekip Parmak kararın yumuşatılmasını talep edecek.  

ALP VE DOĞAN "KARAR TARTIŞILAMAZ"

Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ise Avcı’nın kararının tartışılmadan uygulanması gerektiğini belirterek rest çekti. Alp ve Doğan’ın beraber hareket ettiği bu kararda Trabzonspor kulüp kültürüne vurgu yaptıkları, hiçbir futbolcunun hocasına böyle bir tavır yapamayacağını vurgulayarak “Eğer bu kararı uygulamazsak hocanın otoritesini yerle bir ederiz ve burası futbolcuya dayalı bir düzene döner. Trabzonspor böyle bir yer değil, olamaz da” dedikleri öğrenildi. 

Şimdi bütün gözler bugün saat 14.00’de Akyazı’daki stadyumda yapılacak toplantıya çevrildi.