En fazla direğe takılan ise Caleb Ekuban oldu. Ganalı futbolcu topu 5 kez direğe nişanladı. Burak Yılmaz, Toure, Rodallega, Yusuf Yazıcı, A.Ömür, Sosa, Nwakaeme ve A.Parmak direği geçemeyen diğer isimler oldu.

PLAKAYI YAZDI
Bordo-mavililer bu sezon Süper Lig'de en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor. Karadeniz Fırtınası 7 maçtır yenilmiyor. Elde ettiği başarıyla şehrin plakasını da yazdı. Fırtına bu dönemde 6 galibiyet elde ederken, 1 maç beraberlikle (6g1b) sonuçlandı.

YÖNETİMDEN EKSTRA PRİM
Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe derbisine çevrildi. Bordo-mavili yöneticiler de bu karşılaşma için futbolculara özel prim vermeyi planlıyor. Karadeniz temsilcisinin idarecileri, deplasmandaki mücadelenin kazanılması halinde galibiyet primine ek yapmayı hesaplıyor.

KADIKÖY'E TAM KADRO
Sarı kart sınırındaki isimlerin Yeni Malatyaspor maçını kazasız geçmesi camiayı sevindirdi. Majid Hosseini, Abdulkadir Parmak, Vahid Amiri ve Caleb Ekuban'ın kart görmemesi teknik direktör Ünal Karaman'ı da memnun etti. Başarılı çalıştırıcı, Kadıköy'deki Fenerbahçe deplasmanına tam kadro gidebilecek.

UĞURCAN'A YİNE TAM NOT
Bu sezon kaleyi devralan Uğurcan Çakır'ın Yeni Malatyaspor karşılaşmasındaki performansı da beğenildi. Genç eldiven, skor 1-1'ken Donald'ın füze gibi bir vuruşunu engelleyerek geri dönüşün mimarlarından oldu. Teknik direktör Ünal Karaman da maç sonunda 23 yaşındaki kalecisinin performansını övdü.

A.ÖMÜR'ÜN AKLI DERBİDE
Sakatlığı sonrası eski formuna yaklaşan Abdülkadir Ömür, Yeni Malatyaspor maçını unuttuklarını söyledi. Genç oyuncu "Şimdi sadece Fenerbahçe maçını düşünüyoruz. İyi bir sezon geçiriyoruz. Bunu deplasmandaki Fenerbahçe galibiyetiyle taçlandırmak istiyoruz. Kafa olarak derbi maça hazırız" dedi..