Trabzonspor transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Gervinho ile Bruno Peres'i kadrosuna katmıştı. Bordo mavililerin kısa süre içerisinde Fode Koita'yı da açıklaması bekleniyor. Fırtına ayrıca Sörloth ve Hamsik için de görüşmelerini sürdürüyor. Diğer taraftan ise takımdan bazı isimlerin ayrılması ve kulübe önemli bir gelir oluşturması bekleniyor.

Satışından en yüksek gelir beklenen isim; Uğurcan Çakır. A Milli Takım ile EURO 2020’de boy gösterecek olan yıldız file bekçisinin fiyatı 20 milyon Euro olarak belirlendi. Bordo-Mavililer, turnuva sonrası tüm teklifleri değerlendirip, oyuncunun da isteği doğrultusunda transfere izin verecek. Gitmesi beklenen diğer iki oyuncu; Djaniny ile Ekuban... Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan Djaniny’nin Arap Yarımadası’nda çok ciddi bir piyasası var.


Trabzonspor Yönetimi, menajerler aracılığıyla teklifler gelen Djaniny ve Ekuban'ı en az 7-8 Milyon Euro bandında göndermeyi planlıyor. Bordo mavililerin 3 futbolcudan toplamda 35 Milyon Euro'ya yakın gelir sağlamayı hedefliyor.

Editör: TE Bilişim