Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Karabükspor maçı için olağanüstü hal ilan etti. Futbolcuları ile tek tek ve toplu olarak görüşen tecrübeli çalıştırıcı, Karabükspor maçı için galibiyet sözü aldı. Futbolcuları ile toplantı yapan Yanal, "Takımı bu durumdan çıkartacak olan biziz. Bundan sonraki süreçte herkes iki katı mücadele etmek zorunda. Şansızlıkları geride bırakmak istiyoruz. Herkesten terinin son damlasına kadar savaşmasını istiyorum" dediği belirtildi. Ersun Yanal'ın, Karabükspor maçında ofansif bir kadroyu sahaya süreceği öğrenildi. 

Kritik bir maç 
Bordo-mavili takımın başarılı futbolcularından Mehmet Ekici de kendilerine birçeki düzen vermek sorunda olduklarını ifade ederek, "Bu sezon bazı maçlar dışında taraftarlarımızı yeterince üzdüğümüzü düşünüyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız Karabükspor maçı bu açıdan oldukça kritik. Herkese neler yapabileceğimizi göstermeliyiz. Ancak önce kendimiz futbol oynarken zevk almalıyız. Bazı şeyleri eksik yaptığımız ortada ve bunu düzeltmesi gereken de bizleriz. Tüm takım artık bir serinin başlaması gerektiği konusunda hem fikir. Herkes kenetlendi" dedi.

SAVUNMASI ALINACAK
Teknik direktör Ersun Yanal, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştükten sonra neşteri eline aldı. Trabzonspor'da idari menajer yardımcısı Selçuk Okan Kartal'ın görevine son verilmesinin ardından genel menajer Serhat Altıncı'nın da yetkilerinde kısıtlamaya gidildi. Altıncı'nın bundan sonra biraz daha geri planda duracağı öğrenildi. Bu arada Napoli maçında forma giymemesinin ardından sosyal medya hesabından yazdığı sitem dolu sözler nedeniyle Constant'ın uyarıldığı ve bir süre takımdan ayrı çalısacağı iddia edildi. Yönetimin yarın Gineli futbolcu ile görüşerek savunmasını alacağı belirtildi. Napoli karşılaşmasının ilk 11'ine alınmadığını gördükten sonra sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Neden? Bilmiyorum. Anlamıyorum" şeklinde yazmıştı.

FOTOMAÇ / YUNUS EMRE SEL