Bordo-mavililer, Dnipro'nun 24 yaşındaki forveti Artem Dovbyk'e kanca attı. Fırtına, bir yandan Sörloth için uğraşırken diğer taraftan alternatif isimlerle görüşüyor. Gündeme giren son isim Ukraynalı yıldız oldu. 

Karadeniz temsilcisi forvet transferinde yeni bir isme yöneldi. Trabzonspor'da yönetim bir yandan Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği eski gol kralı Alexander Sörloth için uğraşırken diğer taraftan alternatif oyuncularla temaslar sürüyor. Bordo-mavililerin gündemine giren son isim Ukraynalı Artem Dovbyk oldu. EURO 2020'de de boy gösteren 24 yaşındaki forvet için Trabzonsporlu idareciler kulübü Dnipro ile resmi görüşmeleri başlattılar. Dovbyk için yoğun temaslar başladı.

Bordo-mavili idarecilerin Ukrayna ekibiyle yaptığı ilk görüşmede Artem Dovbyk'nin bonservisi için 5 milyon euro istendi. Ancak konratında son senesine giren 24 yaşındaki futbolcu için bu rakam yüksek bulundu. Trabzonspor, çok daha makul bir bedelle oyuncuyu renklerine katmayı planlıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu transfer üzerinde önemle durduğu öğrenildi. Genç hücumcu pivot forvet haricinde, forvet arkası ve sağ kanatta da görev alabiliyor. (Fotomaç)