Trabzonspor’da artan koronavirüs vakaları üzerine testler gerçekleşmeye devam ediyor. Bugün saat 10.00’da başlayan koronavirüs test işlemleri gerçekleşti.  Bordo Mavili oyuncular sırayla teste tabi tutulurken oyunculardan negatif sonucun alındığı öğrenildi.

DÖNÜŞLER BAŞLADI

Karantina süreci sona eren Hossein, Baker ve Erce'nin test sonuçları negatif çıktı. Takımla çalışamayan Yusuf Sarı'nın da takıma dahil olduğu bilgisine ulaşıldı. Ayrıca takıma uygulanan testlerde herhangi bir pozitif vakaya rasltanmadı.

HUGO TEKRAR TESTE GİRECEK

Bordo Mavililer de ilk test bulguları yetersiz olan Vitor Hugo ise tam sonuç alınamadığı gerekçesiyle tekrar teste tabi tutulacak. 

Trabzonspor'da corona virüsü testine giren Vitor Hugo'nun sonucunun 'gri' olarak çıkmasının üzerine yıldız futbolcuya yeniden test yapılacak.

Geri dönüşler Abdullah Avcı’nın yüzünü güldürürken dönüş yapan oyunculara özel program verilecek.

MARLON TEST OLMADI

Bordo Mavili takımda en son vaka olarak kayıtlara geçen Marlon’un testi ise yarın gerçekleşecek. Bilindiği üzere oyuncuların karantina süresi 10 gün ve 2 negatif sonuç olarak belirlemişti.

NEGATİF ÇIKARSA

Bordo Mavili takımın Brezilyalı oyuncusu negatif sonuç almasıyla birlikte takıma katılacak ve fizik gücü ölçülecek. Antrenman eksikliği bulunan oyuncu ile ilgili kararı Abdullah Avcı verecek. 

Editör: TE Bilişim