“Kulübümüz bünyesinde oluşturulan Halkla İlişkiler ve Proje Geliştirme Birimi ile Pazartesi’nden itibaren taraftarlarımız bize rahatça ulaşıp, sorunlarını ve önerilerini aktarabilecektir.”

Taraftarlarımızla iletişimimizin daha sağlıklı yürütülebilmesi, soru ve beklentilerine daha doğru yanıt verilebilmesi adına kulübümüz bünyesinde Halkla İlişkiler ve Proje Geliştirme birimi oluşturuldu.

Halkla İlişkiler ve Proje Geliştirme biriminden sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Serdar Ekrem Şirin yaptığı açıklamada, söz konusu birimin Trabzonspor gibi camiası ile güçlü bağları olan bir kulüp için gecikmiş bir oluşum olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kulübümüzde hem camia ile temas edeceğimiz etkinlikleri düzenleyecek; taraftarlarımızın kulübümüze ilişkin sorularına ve sorunlarına yanıt verebilecek; hem de taraftarlarımızdan gelen proje önerilerini değerlendirerek yönetime sunabilecek bir ekibe uzun süredir ihtiyaç vardı. Bu birimi nihayet hayata geçirdik. Ve bunu yeni bir istihdam yapmadan, farklı birimlerde, halihazırda çalışmakta olan mevcut personelimizi görevlendirerek yaptığımız için de ayrıca mutluyuz. Derdi Trabzonspor olan yüz binlerce taraftarımız var. Bu taraftarlarımız bizlere ulaşarak, sadece merak ettiklerini sormak değil; kulübümüze dair fikir, öneri ve projelerini paylaşmak da istiyorlar. Bu birim, bu ilişkileri koordine etmede kilit bir rol oynayacak. Taraftar ve kulüp arasında bir köprü olacak” dedi.

Serdar Ekrem Şirin, Halkla İlişkiler ve Proje Geliştirme Birimi üzerinden kulübümüze ulaşmak isteyen taraftarlarımıza yarından (Pazartesi) itibaren anında yanıt verileceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim