Devre arası transfer dönemi yaklaşırken Trabzonspor'da yolcu olacak isimlerde netlik kazanmaya başladı. Abdullah Avcı'nın yönetime sunduğu transfer listesinin yanı sıra takımdan ayrılacak isimlerinde yavaş yavaş netlik kazandığı belirtildi.

İLK YOLCU DİABATE, PLAZA VE BİLAL

Bordo mavililerde yapılan performans testini geçemeyen ve kadro dışı bırakılan Diabate, Plaza ve Bilal devre arasında bordo mavililerden ayrılacak. Diabate ve Bilal'e Türkiye içerisinden tekliflerin olduğu gelen bilgiler arasında.

CAMPİ'YE ÜLKESİNDEN TALİP VAR

Kadroda düşünülmeyen ve bu sene yeterli forma şansını bulamayan Gaston Campi'nin de takımdan ayrılmasına karar verildi. Futbolcuya ülkesinden ve Türkiye'den talipler olduğu belirtilirken menajerine takımda düşünülmediği bilgisinin veridiği ifade edildi.

AFOBE YOLCULAR ARASINDA

Bordo mavililerde yeterli seviyeye bir türlü ulaşamayan ve Galatasaray maçında adeta hedef tahtası haline gelen Benik Afobe'nin de Trabzonspor'dan ayrılacağı ve İngiltere'ye geri döneceği belirtildi.

BAKER YEDEK KULÜBESİNE

Öte yandan sezon başında Newton'un isteği doğrultusunda takıma kazandırılan Lewis Baker'in da yedek kulübesine çekileceği ve o bölgeye transfer çalışmaların sürdürüldüğü gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: Hasan Yılmaz / HaberTS.com

Editör: TE Bilişim