Trabzonspor'da yeni yönetimin göreve başlamasıyla beraber alınan karar ile Rıza Çalımbay ile yola devam edilmezken, Trabzonspor'u mahkemeye vermeyen nadir teknik adamlardan Rıza Çalımbay görev yaptığı sürede de bordo-mavili yönetimi alacakları konusunda zorlamamıştı.

"Çalımtığım kulübü mahkemeye vermek bana göre değil" diyen Rıza Çalımbay alacaklarının taksitlendirilerek ödenmesi yolunu da kabul ettiği fakat Trabzonspor yönetiminin Rıza Çalımbay'a ödeme konusunda adım atmaması tecrübeli teknik adamın alacaklarına karşılık mahkeme yoluna başvurma ihtimalini arttırıyor.

VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

Fakat Trabzonspor'dan ayrılmasının ardından aylardır ödeme bekleyen, Rıza Çalımbay'a defalarca Trabzonspor yönetimi tarafından söz verilmesine rağmen bu söz yerine getirilmedi.

Trabzonspor yönetimi, Çalımbay ile sözlü olarak anlaşma sağlayamaması halinde bordo-mavili kulübe ekstra mahkeme masrafları da borç yükünü arttırmış olacak.

Trabzonspor yönetiminin ödemeler konusunda umursamaz tavrı sonucunda Çalımbay'ı ikna etmek için yönetim dışından Trabzonsporlu bir çok ismin devreye girdiği de gelen bilgiler arasında.