Trabzonspor’u 165 bin TL’lik alacağı olduğu gerekçesi ile haciz davası başlatan Özkan Sümer, bordo-mavililer “Çalışmadığı sürenin maaşlarını talep ederek icra takibi başlatmıştık. Hukuki haklarımızı kullanacağız” diyerek rest çekti. 

Trabzonspor’un efsane isimlerinden, Özkan Sümer’in 165 bin TL’lik alacağına karşılık kulübe haciz davası açmasının yankıları sürüyor.  Trabzonspor’da hem teknik adamlık, hem de başkanlık yapan Sümer’in hizmet ettiği dönemlere ait borcun hala ödenmemesi üzerine kulübü icraya vermesi bordo-mavili camiada tepkiye neden oldu. 

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra bordo-mavili camiayı birleştirmek için çeşitli görüşmeler yapan Sümer’in bu tutumu ile ilgili Trabzonspor resmin internet sitesinden açıklama yaptı. 

‘Zorunlu açıklama’ başlığı altında yapılan açıklamada, “Özkan Sümer ile ilgili çıkan haberler üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissedilmiştir. Özkan Sümer, hakkı olmayan, iş hukuku ve uygulamalarına aykırı bir tutumla , çalışmadığı sürenin maaşlarını talep ederek icra takibi başlatmıştır. Bu konuya ilişkin tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” denildi.