Bordo-Mavili taraftarlar da üzerine düşeni yaptı, bilet satışında 35 bin barajı aşıldı Teknik direktör Ünal Karaman da tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor, takımla yaptığı toplantılarda “Kendi oyunumuzu oynayacağız. Maça önde presle, baskılı başlayacağız” diyor.

Bordo- Mavililer, sezonun ilk büyük maçına yarın çıkacak. Teknik direktör Ünal Karaman, camia ve taraftarın da beklentisi doğrultusunda 3 puan dışında bir şey düşünmüyor. Başarılı hoca, bu anlayışı takıma da aşılıyor. Antrenmanlarda sürekli galibiyet mesajları veren Karaman’ın oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, “Kendi oyunumuzu oynayacağız. Maça önde presle ve baskılı başlayacağız. Taraftar faktörü zaten bizim lehimize. Evet güçlü bir rakiple karşılaşacağız fakat onlar da bize önlem alacaktır” dediği öğrenildi. Galatasaray’ın en kilit bölgesi olarak orta sahayı gören Ünal Karaman, burada kesinlikle üstünlüğü rakibe bırakmak istemiyor. Kucka ve Onazi’yi beraber oynatmayı planlayan Trabzonspor’un hocası, Sarı-Kırmızılılar’ın hızlı kanat oyuncularına karşı da savunma beklerini uyardı.

Kilit nokta disiplin

Karaman, “Sezonun henüz başındayız. Galibiyet bizi kurtarmaz ancak büyük motivasyon oluşturur. Şehrin bu sevince ihtiyacı var. Galibiyet için elimizden geleni hatta fazlasını yapacağız. 90 dakika boyunca disiplinli şekilde oynamak ve mücadelelerde ayakta kalmak çok önemli” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim