Trabzonspor’un TS Club’lardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Orhan, telefonla, kapıdan ya da sosyal medya üzerinden yapılmaya çalışılan sahte ürünlere karşı mücadelelerinin sürdüğünü vurguladı.

Trabzonspor taraftarlarını dolandırmaya yönelik girişimlerin karşısında büyük bir hassasiyetle durduklarını belirten Orhan, ‘’Ürünlerimizin sahtelerini üreterek taraftarımızı gerek telefonla gerek sosyal medya gerekse kapıdan satışlarla dolandırmak isteyenleri karşı büyük bir hassasiyetle takip ediyoruz. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilmeli. Kulübümüzün Trabzonspor Dergisi dışında ne telefonla ne kapıdan ne de sosyal medya üzerinden ürün satışı veya pazarlaması yoktur’’ dedi. 

Orhan, ‘’Tüm ihbarlar ve kendi tespitlerimiz hukuk birimimiz üzerinden devletimizin gerekli organlarına iletiliyor. Bu vesileyle taraftarımızın bu tür sahtekarlara itibar etmemesini önemle rica ediyorum. Ayrıca taraftarlarımızın telefon veya sosyal medya üzerinden kulübümüzün markalarını taklit edenleri bize ihbar etmesini  istiyoruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim