Trabzonspor’un Gaziantep maçı sonrası her iki kulüpte de hareketli saatler yaşanıyor.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor’da 3 isimde pozitif vaka tespit edilirken, karşılaşmanın hemen ardından Trabzonspor’da bir ismin daha semptom göstermesinin ardından sadece o isme yapılan testin sonucu da pozitif çıkmıştı.

VAKA SAYILARININ ARTMA İHTİMALİ YÜKSEK

Trabzonspor Kulübü, takıma verilen iki günlük izinde tesisleri dezenfekte ederken, futbolculara da kimseyle temas kurulmaması konusunda uyarılar yapıldı.

Trabzonspor’da Salı günü yapılacak testlerin ardından çalışmaların sürmesi beklenirken, vaka sayılarının artma ihtimalinin de bulunduğu öğrenildi.

TRABZONSPOR GİBİ GAZİANTEP DE TESTLERİ ERKENE ÇEKTİ

Trabzonspor maçı öncesi 2 futbolcu 2 personelinde pozitif vakaya rastlanan Gaziantep FK’nın Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın ardından bir çok oyuncusunda semptomlara rastlandığı, yarın tıpkı Trabzonspor’da olduğu gibi bütün takımın ve personelin teste sokulacağı öğrenildi.

Trabzonspor ve Gaziantep FK’nın futbolcularının yarın test sonuçları sonucunda vaka sayılarının artma ihtimali yüksek olarak gözüküyor.

BAŞAKŞEHİR MAÇINA BİREYSEL İDMANLARLA HAZIRLANMA İHTİMALİ

Yaşanan hastalıkta kuluçka dönemi göz önüne alınarak, koronavirüsün daha fazla yayılmasını önlemek amaçlı Trabzonspor’da idmanların bireysel olarak sürmesi de ihtimaller dahilinde.

Kaynak: HaberTS.com