Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonpor, yeni sezona bomba gibi girmeyi planlıyor. Avrupa'da da ülkemizi temsil edecek olan bordo mavili takımda teknik direktör Abdullah Avcı, kadroya yapılması gereken takviyeleri belirledi. Tecrübeli teknik adam listesini yönetime verdi, beklemeye geçti. İşte bordo mavililerin istediği yıldız isimler...

İLK SIRADA TREZEGUET

Bordo-Mavili formayı giydiği günden bu yana istikrarı ile ön plana çıkan Anthony Nwakaeme ile henüz yeni sözleşme imzalanmadı. Nijeryalı futbolcu ile görüşmeler devam etse de yönetim, alternatif olarak ilk adayını belirledi. Daha önce ülkemizde Kasımpaşa forması giyen, geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Trezeguet'nin şu anda bonservisi Aston Villa'da. İngiltere'de aradığını bulamayan Mısırlı sol kanat için temaslar başlayacak. 27 yaşındaki oyuncunun da kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediği gelen bilgiler arasında.

BARISIC AÇIK KAPI BIRAKTI

Tecrübeli bir sol bek de almak isteyen Fırtına, gözüne Borna Barisic'i kestirdi. İskoç ekibi Glasgow Rangers'a, 2.45 milyon Euro karşılığında 2018'de transfer olan 29 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz günlerde Milli Ta kım kampında flaş açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki oyuncu, "Futbolda neler olacağını bilemezsiniz, eğer ayrılacaksam gelen teklif kulübümü de tatmin etmeli" dedi. Trabzonspor'un teknik heyeti de yıldız oyuncunun transferine onay verdi.

BARTRA'DA İMKANLAR SEFERBER EDİLECEK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gelecek sezon takımının Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması sebebiyle şüphesiz tecrübeli bir savunmacıyı transfer etmek istiyor. Bu paralelde Karadeniz devinin gündemine gelen isim Mart Bartra olmuştu. Barcelona altyapısından yetişip, 2012-16 yılları arasında A Takım'da forma giyen, Dortmund kariyeri sonrasında Real Betis'in yolunu tutan İspanyol savunmacı için tüm şartlar zorlanacak. Avcı ve ekibi 31 yaşındaki stoperin, mutlaka transfer edilmesini istiyor.

ABDULLAH AVCI'NIN HALİL AKBUNAR ISRARI

Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezondan beri Halil Akbunar'ı istiyor. Daha önce bir türlü Göztepe ile anlaşma sağlanamadı. Şimdi ise İzmir ekibinin küme düşmesiyle birlikte transferde pek çok pürüz de ortadan kalkacak. Sağ kanatta forma giyen yıldız oyuncu, Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak bakıyor. Sarı- Kırmızılılar'ın da bu transferde zorluk çıkarması beklenmezken, Avcı'nın yıldız oyuncuyu mutlaka istediği bildirildi. Halil, geçen sezon 34 maçta 5 gol ve 7 asistlik performans ortaya koydu.

KAAN AYHAN VAZGEÇİLMEZ OLACAK

2020'nin yaz transfer döneminde , Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'tan, 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Serie A temsilcisi Sassuolo'nun yolunu tuttu. İtalyan ekibinde zaman zaman yedek kalan Kaan, her şeye rağmen başarılı bir performans sergiledi ve Milli Ta kım’ın da önemli bir parçası oldu. Bu doğrultuda Fırtına'da teknik heyet, Devler Ligi için 27 yaşındaki oyuncuyu istiyor. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Kaan için kiralama formülüne de gidilebilir.

DERVİŞOĞLU'NU BONSERVİSİYLE VERECEKLER

Halil Dervişoğlu... Özellikle son dönemde A Milli Futbol Takımı'nda ortaya koyduğu futbol ile alkış topladı. Ay-Yıldızlı kariyerinde 13 maçta 6 gol atan Halil, son 2 sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçirdi. 22 yaşındaki futbolcunun bonservisi ise İngiliz temsilcisi Brentford'da bulunuyor. Bu sezon ise öncekilerden farklı olarak, Brentford'un genç oyuncuyu bonservisiyle göndermek istediği belirtildi. Beşiktaş'ın da devrede olduğu yıldız golcü konusunda şartlar zorlanacak. (Fanatik)

Editör: TE Bilişim