Bu sezon hakem hatalarından en çok etkilenen kulüplerden biri olan Trabzonspor'un başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan, hakemlerin kendilerini gözden geçirmesi gerektiğini söyledi. Doğan, "Başımıza gerçekten ciddi anlamda inanılmaz şeyler geldi. Kimi hakem VAR'a gidip, gördüğünü inkâr etti. Ankaragücü maçındaolmayan faulün verilmesi,G.Saray maçı tamamenskandal. Başakşehir ile Trabzon'daki maç zaten bambaşka bir olay ve Fenerbahçe maçındaki komik hatalar... Belki futboltarihinde bir ilk olarak hakemçok hızlı bir şekilde topu oyunasokup giriş yaptı" diye konuştu. Doğan, yabancı sayısı için de "Ben kulübümle alakalı düşüncelerimi paylaşırım; çünkü bizim kendi içerimizde bir cevher var. Alttan gelen oyuncuların önünü açmalıyız. Alacağımız yabancı ya Sosa gibi gençlere örnek olacak ya da gelecek vadeden biri olmalı" dedi.

ABDÜLKADİR&YUSUF İÇİN SERT AÇIKLAMA!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dün bir gazetede yayınlanan haberi yalanladı. Yapılan açıklamada, "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun demeci olarak yansıtılan 'Sevilla ve Manchester United'dan Yusuf ile Abdülkadir için 20 milyon Euro'luk teklif aldık. Ama 30 milyon Euro'dan aşağı satmayı düşünmüyoruz. Onlardan gelecek parayı altyapıya ayıracağız' şeklindeki haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

ÖNCE İDMAN SONRA YEMEK
Trabzonspor, sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün tek idmanla sürdürdü. Çalışmanın ardından teknik heyet ve futbolcular, Ramada Otel'de bir araya gelerek yemek yediler.

Editör: TE Bilişim