Trabzonspor, giriş aidat ücretleri ve yıllık aidat bedelleri ile ilgili açıklama yaptı. Bordo mavili ekipten yapılan açıklamada bedellere yüzde 22.58 zam yapıldığı belirtildi.

 Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulüp tüzüğümüzün 16/C maddesinde belirtilen “Giriş ücreti ve yıllık aidat bedeli, Maliye Bakanlığı tarafından her yıl için ilan edilen “yeniden değerleme’’ oranında artırılarak Yönetim Kurulunca belirlenir. Yönetim Kurulu’nun tüzükte belirlenen oran dışında yıllık aidatları artırma ve eksiltme yetkisi yoktur. Yönetim Kurulunca belirlenen yıllık aidat bedeli, her yıl ocak ayı içerisinde kulübün resmi internet sitesinde yayımlanır. Aidat hesaplamalarında çıkacak kuruş miktarlar dikkate alınmaz” hükmü gereğince üyelik giriş ücreti ve yıllık aidat bedelleri T.C Maliye ve Hazine Bakanlığı’nca ilan edilen “yeniden değerleme” oranına göre düzenlenmiştir.

Buna göre T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı “yeniden değerleme” oranını %22.58 olarak açıklamış ve kulübümüzün 2.475 TL olan yıllık giriş ücreti 3.033 TL, 185 TL olan yıllık aidat miktarı ise 226 TL’ye yükseltilmiştir."

Editör: TE Bilişim