Trabzonspor Kulübü'nün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi Eylül sayısı bayilerdeki yerini aldı.

 

Çok konuşulacağa benzeyen röportajda Soner Aydoğdu'nun birbirinden çarpıcı cevaplarına yer verildi.

 

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Eylül sayısı bayilerdeki yerini aldı. 

 

102. sayımız yine ilginizi çekecek yazı, araştırma ve röportajlarla dolu.

 

Kapak konusu olan yeni transferlerimizden Soner Aydoğdu'nun ilginç röportajını, Janko ve Emerson'un tanıtım sayfalarını, Alanzinho'nun TrabzonCell kullanıcılarının sorularına verdiği yanıtları ve Zeki Yavru ile yaptığımız üç sayfalık anketi Eylül sayımızda okuyabilirsiniz.

 

Kuruluşumuzdaki kadroyu oluşturan oyuncularımızdan Selehattin Altın'ın "Elle golü Maradona'dan önce ben atmıştım" ve Araştırmacı gazeteci ve Yazar Aleattin Bahçekapılı'nın "Trabzon ve Trabzonspor sevdam" başlıklı röportajlarının yanı sıra "Formalarımızın tarihi" konulu araştırma yazımızı da 102. sayımızda okuyabilirsiniz.

Daha bir çok konunun okunmayı beklediği 102. sayımızı; YAY-SAT ana bayilerinden ve www.trabzonspor.com.tr adresinden satın alabilir, yurt içinden yıllık 60 TL, yurt dışından 70 Euro karşılığında abone olarak adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

Trabzonspor Dergisi'ne abone olmanın en kolay yollarından biri de TSDERGi yazıp 3570'e mesaj atmak" açıklaması yayımlandı.