Transfer sezonuna çok hızlı giriş yapan ve Türkiye’nin en gözde futbolcularından Berat Özdemir’i kadrosuna katan Trabzonspor’da Abdullah Avcı ve yönetimin yakaladığı muhteşem uyum saha sonuçlarına da yansıdı.

Abdullah Avcı yaptığı açıklamalarda yönetim ile uyumuna dikkat çekerken, kendi listesinde yer alan futbolcuların takıma katılmasından dolayı da mutluluk yaşadı.

Karagümrük ve Göztepe galibiyetleri camiada yüzleri güldürürken, haftayı bay geçecek olan Trabzonspor’da futbolcular 4 gün izin yapacak.

AVCI VE YÖNETİM ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ikinci Başkan Ertuğrul Doğan bu süreçte yoğun mesai yapacak.

Takım içerisinde kadroda düşünülmeyen isimler ile kulübe zarar vermeden yolları ayırmanın planları yapılırken, uygun maliyetli kaliteli isimlerin transferi için büyük çaba gösterilecek.

İSMİ SIR GİBİ SAKLANAN İKİ FUTBOLCU İMZA AŞAMASINDA

Yönetim ile sürekli iletişim halinde olduğu öğrenilen Abdullah Avcı’nın, raporu doğrultusunda hareket eden bordo mavili yönetim iki futbolcu ile de prensip anlaşmasına vardığı bilgisine ulaşıldı.

Prensip anlaşmasına varılan futbolcunun ismi sır gibi saklanırken, imzalar atılmadan prensipte anlaşılan futbolcuların isimlerinin duyulmaması için de yoğun çaba gösterildiği öğrenildi.

MENAJERLER OYUNLARINA PRİM VERİLMEYECEK

Trabzonspor yönetimi, prensip anlaşması yapılan futbolcuların menajerlerine de uyarısını yaptı. İmzalar atılmadan futbolcuların isminin Trabzonspor ile anılması halinde masadan kalkılacağının bilgisi verildi.

Editör: TE Bilişim