Fırtına'dan, 'İstanbul ebedi hegomanyasına meydan okuyan takım' olarak bahseden Marca, Süper Lig'de Karadeniz Fırtınası'nın devam edeceğinin de altını çizdi.

Trabzonspor , İspanya manşetlerinde... İspanyollar'ın yüksek tirajlı ve saygın gazetlerinden biri olan Marca, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrasında Trabzonspor'u yerlere göklere sığdıramadı. Marca; 'Trabzonspor ailesi İstanbul'un ebedi hegomonyasına meydan okuyor' başlıklı bir habere imza attı.

24 maçlık yenilmezlik serisi

'Ankara Türkiye'nin idari, İstanbul ise futbolun başkenti' ifadeleriyle başlayan haberde güncel şampiyonluk sayılarından söz edilip, Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de mağlubiyet almadan, kolayca zirvede yer aldığı belirtildi. 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik olan Bordo-Mavililer'in 24 golle ligin en skorer takımı olduğu ve yediği 11 golle de kalesinde en az gol gören 3. ekip olduğu da kaydedildi. Aynı zamanda haberde Fırtına'nın, Süper Lig'deki 24 maçlık yenilmezlik serisinden de söz edildi.

Futbola olan tutku...

Trabzon şehrinin futbola olan tutkusundan, Trabzonspor'un kadrosundaki yıldızlara kadar birçok konuda Karadeniz ekibinden bahseden Marca bu akşam oynanacak Gaziantep FK maçı öncesinde de Kırmızı-Siyahlılar'ı sağanak yağışın beklediğini ve 'Karadeniz Fırtınası'nın devam edeceğinin altını çizdi.