Trabzonspor camiasının önemli isimlerinden Av. Ali Sürmen, 24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen bir skandalı daha gün yüzüne çıkarttı.

Av. Ali Sürmen öncelikle gelecekte yaşanmaması gereken problem için, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak'ı " Yakında çıkacak torba yasa ile dernekler yasası değişecek.Yasa çıktıktan çok kısa süre(1ay gibi) sonra Trabzonspor tüzüğü değişmezse Trabzonspor Derneği biter. Trabzonspor Derneği sona ermesini istemiyorsak Trabzonspor Yönetimi derhal tüzük tadilatı hazırlığına başlamalı." şeklinde uyardı.

SAYIMDA DA USULSUZLUK YAPILDI

Ali Sürmen kendisine ait Facebook hesabı üzerinden, " Dernekler masası müdürü, Kongre günü kimi 3,4 kez telefon ile arayıpta, yapılan sayımın yasaya ve tüzüğe aykırı olduğunu söyledi? Ne cevap aldı?" şeklinde mesaj yayınladı.

Tüzük tadilatı oylamasında yanlış sayım dolayısıyla mahkeme kararına göre Aralık ayında kongre yapması gereken Trabzonspor'un, 25 Mayıs'ta gerçekleştirdiği ve az fark ile İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kazandığı olağanüstü kongrede de usulsuzluk yapıldığı iddia edildi.

HaberTS.com haber servisimizin yaptığı araştırmalar sonucunda ulaştığımız bilgilere göre, Dernekler Masası Başkanı ile Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak arasında geçen görüşme;

Dernekler Kurulu Başkanı: Sayım sonucu yanlış. Kaldıki kongre divan başkanı sayımı yapamaz. Sayımı sandık kurulu başkanı yapabilir. Bu yanlışı yaparsanız kongre iptal edilir.

Ali Özbak: Kim Trabzonspor'un kongresini iptal etmeye cesaret edebilir ki...

ADAYLAR GÖZLEMCİ KOYAMADILAR


Sayım günü, Başkan Adaylarının yasal hakları olan sandık başlarına ve sayımın gerçekleştiği alana gözlemci koymak istemelerine de, divan kurulundan olumsuz yanıt gelmişti...