Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Rent Go Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Tuna’nın katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninin ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı ve tüm futbolcular yeni araçlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Rent Go’yu Trabzonspor için sadece bir sponsor olarak değerlendirmek yanlış olur. Tunalar Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan, kulübümüze yönetici ve asbaşkan olarak da çok büyük hizmetleri olan, kurumsal anlamda da Trabzonsporumuza çok büyük katkıları olan Trabzonspor sevdalısı Erol Tuna Beyefendi’nin bu şirketin sahibi olması, bu sponsorluğa çok büyük bir anlam ve önem katıyor. Kendisine her şekilde müteşekkiriz. Erol Tuna Bey hem yönetici hem de asbaşkan olarak kurumsal anlamda ve sportif anlamda çok büyük değer katmış, Trabzonspor’un da yöneticilik anlamında çok önemli değerlerinden birisi. O yüzden biz Rent Go’ya farklı bakıyoruz. Tunalar olarak yaklaşık yüz yılı aşkın bir süredir Trabzon ekonomisinde yer alan köklü bir aile. Ailenin beşinci jenerasyonuyla birlikteyiz. Trabzon’dan doğan ve ekonomik, endüstriyel ve sanayii anlamında ülkenin gündemine oturan her şirket, tabi bunu sanat ve turizm için de söylemek mümkün ama her şirket bizler için önem arz ediyor. Çok ayrı bir değer. Bu şirketlerin ülke ekonomisine yön veren şirketlerin sayısının gün geçtikçe artması da bizleri ayrıca memnun ediyor. Sizlerin huzurunda Erol Başkanıma da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birliktelik, zaten bir gönül birlikteliği var bu iş birliği de uzun süre devam eder. Sadece Rent Go olarak değil başarılı olduğunuz diğer markaların da ismini formalarımızda, tesislerimizde taşımak da en büyük arzumuz. Tekrar Trabzonspor Kulübü’ne hem ekonomik anlamda hem de prestij anlamında yaptığınız destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Otomobil sektöründe Trabzonspor gibi Anadolu Devrimini gerçekleştirdiklerini belirten Rent Go Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Tuna, “Rent Go markamızın Trabzonsporumuz ile araç kiralama sponsorluğu her iki tarafa da hayırlı olsun. Anadolu topraklarından çıkıp Türkiye’nin birçok konuda öncü spor kulübü olan Trabzonspor ile yine bu topraklardan çıkıp araç kiralama sektörünün birçok konuda öncü markası haline gelen Rent Go’yu bir araya getirmekten gurur duyuyoruz. Bu iş birliğinin hayata geçirilmesinde en büyük destekçimiz olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erol Tuna ve Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu’na ve iki tarafta da emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu iş birliği diğer potansiyel destekçilere de bir işaret olur ve Trabzonsporumuza şampiyonluk yolunda uğur getirir” dedi.

Trabzonspor  ile Rent Go arasından imzalanan sponsorluk anlaşmasının Bordo Mavili taraftarlarımıza da sürpriz bir hediyesi olacak. Anlaşma kapsamında Rent Go, sponsorluk süresince tüm Trabzonspor taraftarına araç kiralamalarında bütün Türkiye’de geçerli olacak %40 indirim imkanı sunacak. Buna göre kampanyadan yararlanmak isteyen Bordo Mavili taraftarlarımız rentgo.com adresindeki kampanya sayfasından rezervasyonlarını yaptıktan sonra araç teslimi esnasında taraftar Passolig kartlarını göstermeleri yeterli olacak.