Trabzonspor Kulübü,  U13 takımındaki başarılı oyuncuları ödüllendirdi.

Bordo-Mavili takımın resmi sitesinden yapılan açıklamada;

"Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, U13 takımında yer alan ve okullarında başarı gösteren oyuncularımızı tesislerimizde kabul ederek çeşitli hediyeler verdi.

Futbol Şube Sorumlularımız Haluk Şahin, Özer Bayraktar ve U13 takımımızın antrenörü Macit Güven'in de yer aldığı organizasyonda öğrenimlerinde yüksek başarı gösteren Recai Efe Kaygusuz, Haktan Yiğit Yıldız ve Yağız Karan Tuylu ile birlikte okullar arası yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonası yüksek atlama branşında altın madalya kazanan Yasir Kuduban hazır bulundu.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, tek tek görüşüp sohbet ettiği futbolculara Teknik Direktörümüz Ünal Karaman ile birlikte hediyelerini verip, kendileriyle gurur duyduğunu söyledi." ifadelerine yer verildi.

Tören sonunda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Altyapıya geldiğimiz günden beri çok ciddi çalışmalar ve yatırımlar yaptık. Tesislerimizi toparlayarak, eksikleri gidererek ileriye dönük program dahilinde kadro oluşumunu harekete geçirdik. Bu kulübü kurtaracak olan sizlersiniz. Kendinizi her anlamda geliştirmeye devam edin. Ortaya koyduğunuz başarı tüm arkadaşlarınıza örnek olmalı" dedi.

Editör: TE Bilişim