Trabzonspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy’u ziyaret etti. Ziyarette, Mercedes-Benz Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Selim Saral ve Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Grup Başkanı Murat Seymen de hazır bulundu. Sağıroğlu ve Ulusoy, A Takım futbolcularımızın ulaşımına yönelik sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu yaptığı açıklamada, “Öncelikle Trabzonsporumuzun kurucu başkanı, bu güzide şirketi kurarak hayat veren, Türkiye’de büyük bir marka haline getiren Sayın Ali Osman Ulusoy’u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ulusoy ailesi her zaman Trabzonsporumuzun yanında durarak desteklerini esirmediler. Hülya Ulusoy hanımefendiye kulübümüz ve camiamız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hülya Ulusoy ise kuruluşundan bugüne Trabzonspor’un yücelmesi için çaba gösteren bir ailenin ferdi olmaktan ve Trabzonspor’a katkı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu desteğinden dolayı Hülya Ulusoy’a teşekkür ederek adının yazılı olduğu formamızı hediye etti.



Editör: TE Bilişim